söndag 7 april 2013

2013

Oktober November December Januari Februari Mars................vad tog skrivandet vägen, blev det kramp som en frustrerad författare med en deadline som aldrig går att hålla. Många års skrivande varje dag med många hundra olika inlägg kan ju bara inte ta slut eller?
Nej nej nej, vårt brinnande intresse för våra fyrbenta vänner kvarstår och framförallt intresset för er som hundägare och se er utvecklas tillsammans med era hundar är det som driver oss men för oss flesta så helt plötsligt så kommer livet emellan. Jag brukar alltid säga att var sak har sin tid och sant sant men livet är även fullt med prioriteringar hela dagen, varje vecka, månad efter månad och hundarnas tidsklocka tickar som våran men faktiskt lite fortare. Dom småjuvelerna blir tonåringar efter ett männskoår så lydnad, ledarskap, kärlek mm måste vi ge i nån form för att omgivningen skall tycka att " vilken lydig hund du har". Sånt smicker tycker vi om men det kommer inte gratis som en rabattkupong på posten. Vi har faktiskt börjat "kursat" för några veckor sedan. Ett dussin goa människor med hundar från Föllinge som vi redan har haft 4 träffar med och som fortsätter på tisdagkväll kl 1800 i Föllinge.
Vi har för avsikt att starta upp en grupp under april här hos oss i Näversjön. Det blir både vardagkvällar och helger. Vi tycker att dom helgkurser vi haft speciellt för fågelhundar har varit super och de skall vi fortsätta med under vår och sommar. En uppdatering av kurserna kommer naturligtvis.
Vårt engagemang för hundarna är fortsatt stort och ni skall inte tro att bara för ett litet skrivuppehåll så är ni kvitt oss utan som Loyden, med lite ståltråd och silvertape så rullar den på.
Kram på er
Thomas & Tina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar